OVERNATTING

OVERNATTING

 

TJELDSUND Bo & Camping ligger vakkert til i et naturskjønt område, med lett tilgjengelighet til både fjell og sjø. Plassen ligger rett ved sjøen, hvor du kan bade langs vår flotte strand, eller fiske fra flytebryggen. Her kan du også dra på fisketurer med egen båt, og det er lett å sjøsette båter. Området har et flott turterreng med merkede turløyper og mange fine fiskevann.

Grillbua og utegrillen kan brukes fritt av våre gjester, og vi har også en gapahuk til allment bruk øverst på plassen. 

For medbrakte båter er det mulig å leie kaiplass. Døgnpris: kr. 100,- 

 

Under finner du våre overnattingstilbud.

For bestilling eller andre spørsmål, kontakt oss på tlf 481 49 712

eller send oss en epost: post@tjeldsund-camping.no

ROM TIL LEIE


Øverst på "Låven" er det 6 soverom som er innredet med plass til 2 personer. I samme etasje er et felles kjøkken og toalett som er forbeholdt kun gjester som leier rom. I servicebygget i første etasje er det dessuten flere dusjer, toaletter, vaskemaskin og tørketrommel. Dusjene og vaskerom administreres ved myntautomat, og kan benyttes av alle beboere.


DØGNPRIS: kr. 590,- pr. rom


BOBIL/CAMPINGPLASS


Vi har døgnplasser for vogn og bobiler. Alle som leier plass har tilgang til vårt flotte servicehus med toaletter og dusjer, samt mulighet for bruk av vaskemaskin og tørketrommel. Dette administreres med myntautomat. Der er også et handicaptoalett med egen dusj.

 

DØGNPRIS: kr. 220,- 

 

Gratis strøm. 

 

TELTPLASS


Vi har flere teltplasser, og alle som leier plass har tilgang til vårt flotte servicehus med 4 toaletter og 4 dusjer, samt mulighet for bruk av vaskemaskin og tørketrommel. Dette administreres med myntautomat. Der er også et handicaptoalett med egen dusj.


DØGNPRIS: kr. 110,- pr. telt


HELÅRSPLASSER


Vi har utleie av helårsplasser for campingvogn med strøm. Plassene er ca 100 kvm, og strømuttak er 16 amp med egen måler. Største tillatte størrelse på spikertelt er 15 kvm, og kan stå hele året. Alle som leier plass har tilgang til vårt flotte servicehus med 4 toaletter og 4 dusjer, samt mulighet for bruk av vaskemaskin og tørketrommel. Dette administreres med myntautomat. Der er også et handicaptoalett med egen dusj.

 

Leie betales for ett år av gangen.

(Året er fra 1. mai 20xx- 1.mai 20xx)

 

PRIS: Vogn/bobil kr. 6160,- pr. år 

 

Transporthjelp for plassering av vogn:

PRIS: 100,-/stk. 

 

TJELDSUND

BO & CAMPING

ADRESSE:

Tjeldøyveien 1028,

9444 Hol i Tjeldsund, NORGEEMAIL:

post@tjeldsund-camping.no


TLF:

(+47) 481 49 712

BESTILL NÅ OG BETAL NÅR DU KOMMER


 

Kontakt oss for bestilling, og betal ved ankomst. Vi tar imot de fleste betalingskort og kontant. 

Copyright @ All Rights Reserved